2012年3月26日星期一

Samsung Galaxy S3



Samsung heeft een uitnodiging rondgestuurd waaruit blijkt dat de 'volgende Galaxy-smartphone' op 3 mei wordt aangekondigd. Waarschijnlijk gaat het om de Galaxy S III. Over de opvolger van de S II is nog opvallend weinig bekend.
Het aankondigingsevenement voor de nieuwe Galaxy-smartphone staat gepland voor donderdagavond 3 mei in Londen en valt onder de noemer 'Samsung Mobile Unpacked'. Onder die naam werden eerder de Galaxy Nexus, Galaxy S II en Galaxy S aangekondigd. De uitnodiging toont geen toestel, maar alleen een aantal kleurenvlekken.
Ondanks de nabijheid van de aankondiging, is er weinig bekend over de nieuwe telefoon. Naar verluidt krijgt de opvolger van de Galaxy S II een scherm ter grootte van ongeveer 4,7", met een resolutie van 1280x720 pixels. De processor zou Samsungs eigen Exynos 4412 zijn, een quadcore-system-on-a-chip, waarvan de vier Cortex A9-processorkernen zijn geklokt op 1,5GHz. De telefoon zou lopen op Android 4.0, waarbij vooral forse wijzigingen zijn doorgevoerd in de TouchWiz-skin. Net als bij de HTC One S zou de behuizing van de telefoon keramisch zijn gemaakt, voor stevigheid.
De Galaxy S II is de meest succesvolle smartphone die Samsung tot nu toe uitbracht. Wereldwijd zijn er twintig miljoen exemplaren verkocht van het toestel, dat sinds de release vorig jaar mei ook in Nederland in de top van de verkooplijsten staat. 
Samsung zal een livestream uitzenden van de aankondiging op 3 mei, blijkt uit de e-mail die onder meer Tweakers.net ontving. Die stream zal te bekijken zijn via de Facebook-pagina van Samsung Mobile.

SAMSUNG GALAXY S III 傳聞規格◎ 採用 Android 4.0 Ice Cream Sandwich 作業系統
◎ 內建 SAMSUNG Exynos 4412, 1.5GHz 四核心處理器
◎ 4.7 吋電容式觸控螢幕
◎ 1,200 萬畫素相機、支援 1080P Full HD 影片錄製 / 播放



没有评论:

发表评论